Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@01:04:05 GMT

دیوار سفارت ایتالیا در تهران گالری شد+عکس

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۵۶۵۵۰

دیوار سفارت ایتالیا در تهران گالری شد+عکس

در آیین رونمایی از پروژه «هنر شهری فرصتی برای اتحاد» که شامگاه پنجشنبه در محل اقامت سفیر ایتالیا برگزار شد، جوزپه پرونه سفیر ایتالیا با اشاره اهمیت هنر گفت: هنر روش ارتباطی مهمی میان ملت های جهان است.  

وی با بیان این که این پروژه قرار است تا سال ۲۰۲۰ ادامه پیدا کند، افزود: طبق برنامه هر ۲ ماه، ۲ اثر هنری از هنرمندان ایرانی و ایتالیایی روی دیوار بیرونی سفارت قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی هدف از این پروژه را نزدیکی فرهنگی دو کشور دانست و گفت: همکاری هنرمندان ایرانی و ایتالیایی در کنار هم بسیار جالب است.

«حمید مقدمی» شهردار منطقه یک تهران هنر را زبان مشترک میان ملت ها دانست و تصریح کرد: بسیار مهم است که از این ابزار برای ارتباط پربار استفاده می شود.

وی افزود: مشترکات فرهنگی بین دو کشور ایران و ایتالیا بسیار زیاد است و اقدام سفارت ایتالیا برای برگزاری این گونه مراسم نشان دهنده نکته بینی مسئولان سفارت ایتالیا در ایران است و امید می رود این همکاری در دیگر شهرها نیز ادامه پیدا کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«مهدی قدیان لو» هنرمند ایرانی شرکت کننده در این پروژه نیز انگیزه اصلی همکاری در این پروژه را شرایط سیاسی پیش آمده در ایران بیان کرد و گفت: به عنوان تحصیل‌کرده رشته هنر آشنایی و علاقه بسیاری به هنر ایتالیا دارم.  

پائلو بوردیونو معروف به پائو که نقاش ایتالیایی این پروژه است، گفت: شاید سفر به ایران برای برخی دور از انتظار است. همسرم برای ورود به ایران اضطراب داشت اما پس از ورود به ایران متوجه شدم ایرانی ها افرادی بسیار مهمان نواز هستند. هنری شهری باعث زیبایی شهر می شود و امید است این پروژه ادامه پیدا کند.

«آوانگارد یا پیشرو در هنر،  به هنرمندان یا آثاری که ماهیتی تجربی، رادیکال یا نوآورانه دارند و در یک دوره معین، پیشروترین اسلوب ها یا مضامین را در آثارشان استفاده می کنند و اغلب بانی جنبش های نو هستند. اطلاق می شود.»

هدف از این طرح، از یک سو، ایجاد شرایط خلق آثار مشترک و تبادل هنری در زمینه جدید و نوآورانه و از سوی دیگر، افزایش سطح آگاهی اجتماعی به اهمیت زیباسازی فضاهای شهری با نگرش به افزایش بهزیستی جمعی جوامع شهری از طریق نوع قابل دسترس و جهانی بیان هنری است. آثار هنری این ۲ هنرمند به مدت ۲ ماه به نمایش گذاشته شده و سپس با ۲ اثر هنری دیگر جایگزین می شود و این رویه تا سپتامبر ۲۰۲۰ ادامه می یابد.

مهدی قدیانلو را بشناسید

قدیانلو پس از آنکه در منطقه ای در نزدیکی تهران بزرگ شد، در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران تحصیل کرد و در سال ۲۰۰۵ با مدرک لیسانس فارغ التحصیل شد. وی سپس مدرک فوق لیسانس خود را از دانشگاه تربیت مدرس در زمینه مطالعات فیلم دریافت کرد. قدیانلو نقاشی هایی به سبک سورئال و مینیمالیسم دارد. وی از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱ بیش از یکصد نقاشی دیواری بسیار بزرگ بر دیوارهای پایتخت ایران خلق کرده است.

قدیانلو در سال ۲۰۱۶ زمانی که یک نقاشی دیواری بزرگ را در بوستون آمریکا تکمیل کرد، اولین هنرمند ایرانی پس از انقلاب اسلامی نام گرفت که در کشور ایران و آمریکا سفارش کار گرفت.

پائولو بوردینو

پائولو در سال ۱۹۷۷ در میلان به دنیا آمد و از آن زمان تا به امروز در این شهر زندگی و کار کرده است. وی به عنوان کارگر صحنه، مهندس صدا و تکنسین صحنه در تئاتر فرانکا رام (Franca Rame) و داریو فو (Dario Fo) فعالیت داشت.  وی در کارگاه هایی در میلان مطالعه و کار کرد و در سال ۲۰۰۰، برای اولین بار به عنوان هنرمند خیابانی ایفای نقش کرد.

این هنرمند در سال ۲۰۰۵ پس از ملاقات با «لورا پاسکوازو» (Laura Pasquazzo) طراح گرافیکی، «استودیو پائوپائو» را راه اندازی کرد. این استودیو در زمینه های مختلفی چون طراحی گرافیکی، طراحی وب، طراحی نمایشگاهی، داد و ستد و ترویج و تولید فعالیت دارد.

وی در سال ۲۰۰۷، کار روی بوم را آغاز کرد و در زمینه خلق آثار دو بعدی و سه بعدی با استفاده از اشکال هندسی و موضوعات عوام پسند و جادویی باتجربه شد. این هنرمند آثارش را در فضاهای عمومی، موزه ها و گالری های خصوصی در ایتالیا و کشورهای دیگر به نمایش می گذارد.

* عصرایران

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۶۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی این رویداد، آیین گشایش نمایشگاه انفرادی «افکار» شامل نقاشی‌های مریم نامدار، ساعت ۱۶ روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ در نگارخانه «نقش جهان» برگزار می‌شود.

مریم نامدار متولد ۱۳۶۱ و فارغ‌التحصیل رشته هنرهای تجسمی است. او پیش از این آثارش را در برخی نمایشگاه‌های گروهی نظیر منتخب آثار گالری اکنون (اصفهان)، منتخب آثار گالری آرتیبیشن، گالری هفتا، داوودی و زرنا به نمایش گذاشته بود.

این هنرمند درباره آثار به نمایش‌درآمده در نمایشگاه «افکار» گفت: قطعاً به عنوان یک نقاش انتزاعی، خود را در دنیایی از رنگ‌ها و فرم‌های غیرطبیعی می‌بینم. داستان‌ها در ذهنم با استفاده از این عناصر و رنگ‌ها تداعی می‌شوند. بوم نقاشی من به صحنه‌ای تبدیل می‌شود که در آن احساسات، تجربیات و افکار آشکار می‌شوند و من به دنبال انتقال این مناظر درونی از طریق کارم هستم. دغدغه همیشگی من نپذیرفتنِ آثارم در جامعه‌ای‌ است که گالری‌دارها هنر را کالایی برای کسب درآمد می‌دانند و عملاً نقاشی انتزاعی یا آبستره جایی در این روند ندارد. تمایل گالری‌دارها به هنر روایتی باعث به انزوا کشیده‌شدن این‌گونه سبک‌ها شده است. با امید به روزهایی که هنر در کلیه سبک‌ها پذیرفته شود.

همچنین نامدار در بخشی از استیتمنت نمایشگاه انفرادی خود نوشته است: «افکار» به تفکر دعوتت می‌کند. یک قدم نزدیک‌تر شوید و صدای تپش رنگ‌ها را بشنوید؛ صدای نبض وجود. رنگ‌ها شما را وادار به حرف‌زدن می‌کنند و در عین حال به درون‌نگری دعوتت می‌کند. چه چیزی فراتر از شکل نهفته رنگ‌ها است؟ آیا آشفتگی می‌تواند هماهنگی داشته باشد؟ آیا در انتزاع آرامش وجود دارد؟ این تفسیر شما را به چالش می‌کشاند.

۲۰ تابلو در این نمایشگاه به نمایش درمی‌آیند که با تکنیک اکلرولیک روی بوم و در سبک آبستره (انتزاعی) اجرا شده‌اند.

آثار نقاشی مریم نامدار در نمایشگاه انفرادی «افکار»، از روز ۱۴ تا ۱۹ اردیبهشت‌ در نگارخانه نقش جهان روی دیوار قرار خواهند داشت.

علاقه‌مندان به تماشای این آثار تجسمی می‌توانند طی روزهای یادشده از ساعت ۱۶ تا ۱۹ به نگارخانه «نقش جهان» به نشانی خیابان نیاوران، خیابان باهنر، همایونفر، کوچه سعدی، خیابان محمودی ۲، پلاک ۹ مراجعه کنند. گالری شنبه‌ها تعطیل است.

کد خبر 6094368

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • سفارت ایران حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را محکوم کرد
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • ایران حمله تروریستی هرات را محکوم کرد
  • سفارت ایران در کابل حمله تروریستی هرات را محکوم کرد
  • جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد